Disc Acteurs Nederland

dan-logo-defVertel het niet alleen, maar laat het zien!

De vraag naar trainingsacteurs neemt toe. Steeds vaker worden acteurs ingezet bij trainingen.
Zo ook bij DISC trainingen. Naast een professionele opleiding als trainings- en assessmentacteur, heb ik de officiële DISC certificering behaald bij DISC factor in Veenendaal. (Sandor Lemstra).

Hierdoor ben ik, naast DISC trainer, tevens DISC acteur en in staat om in elke trainingssituatie elk van de vier gedragsprofielen neer te zetten. Het is gebleken dat dit een heel effectieve manier is om de behandelde stof te oefenen. Zo heb ik bijvoorbeeld bij een grote energieleverancier de DISC training aan zes teams met in totaal zo’n 60 verkopers met succes versterkt. De inzet van mij als rollenspel acteur, waardoor de verkopers met mij als klant konden oefenen, bleek van een enorme toegevoegde waarde. Hierna ben ik dan ook gestart met de opzet van Disc Acteurs Nederland, gespecialiseerd in het leveren van trainingsacteurs die de 4 gedragsstijlen van het disc model in elke trainingssituatie kunnen spelen. Voor meer informatie : www.discacteurs.nl

U wilt als Disc trainer een bepaald educatief doel bereiken. Dat perspectief houden wij goed in het oog. Wij adviseren over de meest geschikte ondersteuning daarbij en we denken mee over het ontwerp van de training. Zo ook over de ondersteuning met acteurs. Dat kunnen dus rollenspellen of sketches zijn maar ook bijvoorbeeld (interactief) theater. Kortom, we doen wat er maar nodig is voor juist deze specifieke opdracht. In ieder geval zorgen we voor een vakkundige uitvoering.